• Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • Toimitus 1-5 päivää, alk. 5 €
  • +358 40 679 2333 (ma-pe klo 10-17)
  • Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
  • Toimitus 1-5 päivää, alk. 5 €
  • +358 40 679 2333 (ma-pe klo 10-17)

Rossignol X-ium Skating / R-skate Luistelusukset


Kuvaus

Side mukana.


Nopeat ja kevyet luistelusukset aktiiviharrastajille, joissa kilparakenne Nomex-ytimellä. Uskomattoman suuntavakaat ja monipuoliset.

Suksissa on joustava kärki ja kanta, jotka takaavat maksimaalisen luiston ja ohjauksen. Tunnettu kilpatason rakenne, jossa on Nomex-ydin, on kevyt ja se tekee suksista eläväiset.

Tärkeimmät ominaisuudet:
- K7000-kilpapohja
- Honeycomb-ydin
- Activ Cap
- Kevyt
- Erittäin suuntavakaat

Nämä ovat täydelliset sukset aktiiviharrastajille, jotka haluavat helpot sukset hyvillä luisto-ominaisuuksilla. Sukset toimitetaan yleishionnalla, joka sopii kaikille lumityypeille.

Nomex® Honeycomb -ydin, jossa on kevyitä Honeycomb-kuvioituja aramidikuituja. Loistava lujuus-painosuhde vahvaan voimansiirtoon. Keveys antaa erittäin kevyen tuntuman suksilla hiihdettäessä.

Activ Cap tarjoaa yhdistelmän jäykkyyttä suksen keskikohdassa ja joustavan flexin kärjestä kantaan vakauden saamiseksi kaikissa olosuhteissa.


Suksien jäykkyys ja painoluokka


Tilauksen jälkeen voit halutessasi ilmoittaa painosi ja pituutesi sähköpostilla:

ylitornio@sportia.com, jotta voimme valita mittojesi mukaan oikean suksiparin juuri sinulle. Lisäksi voit ilmoittaa hiihtotasosi: aloittelija/harrastelija/aktiiviharrastaja. Näiden tietojen avulla tehty suksivalinta tekee hiihtämisestä sujuvampaa ja mukavampaa.