• Toimitus 1-5 päivää, alk. 4,90 €
  • +358 40 679 2333 (ma-pe klo 10-17)
  • Toimitus 1-5 päivää, alk. 4,90 €
  • +358 40 679 2333 (ma-pe klo 10-17)

Rapala Sufix 832 120m 0,13 mm/8,2 kg FireCamo -monikuitusiima

Varastossa

Kuvaus

Sufix 832 Advenced Superline värissä Fire Camo on erityisesti viehekalastukseen kehitetty erittäin näkyvä ja laadukas monikuitusiima. Kaksivärinen, neonkeltainen-neonoranssi Sufix 832 Fire Camo -monikuitusiima näkyy kalastajalle kaikissa olosuhteissa auringon noususta laskuun asti, säätilasta ja veden väristä riippumatta. Siimaa ”lukemalla” voit kalastaa tehokkaammin ja nyt se on helpompaa kuin koskaan.

832 Advanced Superline -monikuitusiimassa näkyy kahden, omalla toimialallaan johtavan valmistajan osaaminen ja tietotaito. Siinä yhdistyy Goretex-kalvostaan tunnetun Gore Inc:n tietämys erikoismateriaaleista yhdistettynä Sufix:in tietotaitoon siimojen valmistuksesta – tuloksena on maailman paras 8-kuituinen monikuitusiima.

Sufix 832 Advanced Superline -ominaisuudet tekevät siitä useimpien mielestä maailman parhaan 8-kuituisen siiman:

HELPPO KÄSITELTÄVYYS
Kahdeksasta palmikosta (7 x HMPE ja 1 x GORE™Performance) R8-tekniikalla tehty tiivis rakenne on poikkileikkaukseltaan pyöreä (litteys alle 4%). Siima asettuu tasaisesti kelan puolalle.
Etu: Heitot ovat tarkkoja, sotkuttomia ja tarvittaessa pitkiä.

TASALAATUINEN
Sufix on valmistanut siimoja omalla tehtaallaan yli 35 vuotta. Jokainen valmistuserä tarkistetaan erilaisin testein. Sufix ilmoittaa siimapakkauksissaan laboratoriotesteissä siimasta mitattujen tulosten keskiarvon vetolujuudeksi.
Etu: Hyvä laatu ja pitää lupauksen vetolujuudesta

PITKÄIKÄINEN
On liukas ja kestää hankausta paremmin kuin muut monikuitusiimat Gore Performance -kuidun ansioista. Lähes tunteeton auringon UV -valon vanhentavalle vaikutukselle.
Etu: Säilyttää ominaisuutensa

ERINOMAINEN SOLMUN KESTÄVYYS
Solmunkestävyys on 13-42 % parempi kuin monikuitusiimoissa keskimäärin riippuen siiman paksuudesta ja käytetystä solmusta.
Etu: Paras vetolujuus kun viehe on solmittu siimaan

Sufix 832 Advanced Superline – paras yhteytesi kalaan!