• Toimitus 1-5 päivää, alk. 4,90 €
  • +358 40 679 2333 (ma-pe klo 10-17)
  • Toimitus 1-5 päivää, alk. 4,90 €
  • +358 40 679 2333 (ma-pe klo 10-17)

Rapala CountDown 05 5cm/5g P

Varastossa

Kuvaus

Rapala CountDown on yksi viehemaailman elävistä legendoista. Se poikkeaa valtavirrasta koska siinä on uppoava balsarunko. Herkkäuintinen ja elävä balsarunko on tunnetusti erittäin pyytävä. Uppoava runko puolestaan tekee heitoista pidempiä, mahdollistaa eri vesikerrosten kalastamisen (countdown-tekniikka), saa vieheen uimaan syvemmällä kuin vastaavan kelluvarunkoisen vaapun ja parantaa uittonopeuden kestoa hitaasta aina erittäin nopeaan saakka. CoutDown on myös tunnettu hyvänä koskikalastusvieheenä koska se kestää kovaakin virtaa ja lentää pitkälle.


CountDown-vieheen mukaan nimetty countdown-uittotekniikka:

Anna ensimmäisellä heitolla CountDown-vaapun vajota pohjaan samalla lasken sekunteja (CountDown vajoaa noin 30 cm sekunnissa). Jos toisella heitolla haluat vieheen uivan lähellä pohjaa, laske yksi tai kaksi sekuntia vähemmän kuin ensimmäisellä heitolla ennen kuin aloitat kelauksen. Uppoamissekunteja vähentämällä saat CountDownin uimaan lähempänä pintaa. Näin voit käydä läpi eri vesikerrokset yhdessä heittosektorissa.

Countdown-tekniikkaa käyttäen voit kalastaa tehokkaasti ja tarkasti. Erityisesti tästä on etua paljon kalastetuilla paikolla, koska suurin osa kalastajista heittää vain eri suuntiin mutta viehe ui aina samassa syvyydessä. Tämä avaa countdown-tekniikan hallitsevalla kalastajalle hyvän mahdollisuuden onnistua! Voit myös pysäyttää kelauksen hetkeksi ja antaa CountDown-vaapun vajota, näin voit ärsyttää välikerroksissa olevat kalat iskemään. Uintilistalla varustetut Rapala-vaaput on koeuitettu ja uintiliike on käsin viritetty. Rapala-vaapuissa käytetään laadukkaita VMC-koukkuja.

Kaikki Rapala-vaaput kulkevat kalastajille ympäri maailman Vääksyn tehtaan kautta, jossa sijaitsee myös tuotekehitysosasto. Rapalan sydän on Vääksyssä!


Uintisyvyys : 0.9 – 1.8 m

Pituus : 5 cm

Paino : 5 g